| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
-quitedream- Misafir
|
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 3:14 pm Mesaj konusu: Stephen King - Hayvan Mezarlığı |
|
|
Yazar: Stephen King
Yayın Evi: Altın Yayınları
Çevirmen: Mehmet Harmancı
Dr. Louis Creed ve ailesi eski kızılderili mezarlığındaki ruhların gazabına uğramışlardı... Bunun elbette nedenleri olmalıydı!... Stephen King okurlarını, doğaüstü olaylarla bezenmiş heyecanların doruğuna götürüyor.
"Kutsal Mezarlığa gömülen ölüler, kısa sürede yeniden hayata dönerler." |
|
| Başa dön |
|
 |
kalender Moderatör

|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 4:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet, Sonunda bitirebildim kitabı. Her ne kadar sıkılarak okusam da kitabın son yetmiş sayfası müthiş akıcı. Sonunda ise Louis Creed'in yaşadığı kısır döngüyle çıldırması oldukça etkileyici ve hüzünlüydü. Gage ve Church kitabın sonlarında oldukça korkutucuydu. Louis'in Baba yerine koyduğu Jud'un kitap boyunca Louis Creed'e zararından başka birşeyini göremedim.
Micmac Mezarlığı kimin kontrolünde sorusunun cevabını da bulamadım kitapta. Ama basit bir konusu olmasına rağmen yine de iyiydi. Kitabın en çok beğendiğim karakteri ise kesinlikle Louis Creed. Çok iyi bir şekilde oluşturulmuş ve kitabın sonunda gerçekten insanda bir acıma hissi uyandırıyor.
Yine de Stephen King severler için iyi bir kitap. Ama en iyi kitabının Hayvan Mezarlığı olmadığını çok rahat söyleyebilirim. _________________ ''HEYBAN''
25 ARALIK 2010 |
|
| Başa dön |
|
 |
mally
|
Tarih: Prş Arl 31, 2009 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
| Stephen King ile tanışmam Hayvan Mezarlığı ile oldu. İlk başları biraz sıkıcı olsada kitap kısa sürede içine çekicek sizi. Kitabı fazla ara vermeden çabucak bitirin, böylece heyecanı kaybetmezsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|