| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mcveigh
|
Tarih: Pzr Tem 15, 2007 1:33 pm Mesaj konusu: Resident Evil 4 |
|
|
| Bence en iyi korku oyunu Resident Evil 4'tür. Tam bir şaheser... Açık mekanlarda geçmesini özellikle sevmiştim. 4 dörtlük bir oyun herkese tavsiye ederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
tutankhamon Rosemary's Baby

Kayıt: 15 Tem 2007 Mesajlar: 292 Konum: B@d BoY EnTeRt@iNmEnT
|
|
| Başa dön |
|
 |
maskelikatil Damien

|
Tarih: Pts Tem 16, 2007 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
evet korku oyunlarının en iyisi resident evil serisi. _________________ Germâbei safâde bir dellâki pâkize
Yıkar iken o piri göçdü Esrar Baba hû
Mücevher târihini o mahbûba söylettim
Ağuuşİmde Esrarım bir dem sır oldu yahu. |
|
| Başa dön |
|
 |
senyuva55 Damien

|
Tarih: Pts Tem 16, 2007 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya resident evil 3 ve 4'ü aldık geçen çalıştıramadık pc'de yardımcı olursanız sevinirim. Ne istiyo bu oyunlar çalışmak için? bilenler yardı etsin lütfen...  |
|
| Başa dön |
|
 |
gravedigger Rosemary's Baby

|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 11:09 am Mesaj konusu: |
|
|
bence fatal frame ortam ve atmosfer olarak daha saglam.,resident evil actıon-horror biraz daha(bitirdim ben r.e4'ü.oyun boyunca tırsmadım,ama parmaklarım koptu ateş etmekten. )  _________________ tırsmak yada tırsmamak..işte bütün mesele bu..! |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

Kayıt: 25 Tem 2007 Mesajlar: 811 Konum: Mavi İstiridye Barı
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2007 12:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok iyi oyun gerçekten.Farklı oynanış tarzını beğendim.Krauser'ı da çok iyi yapmışlar.Kullanışlı bir kolu var. _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozanozi
|
Tarih: Pts Ekm 29, 2007 9:45 pm Mesaj konusu: çok ii oyun |
|
|
bence de resident evil serisi cok gzl ben 4 ünüde bıtırdım ve 4 üde süperdi ama ben resident evil 2 yi cok begenıyorum   |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

|
Tarih: Sal Ekm 30, 2007 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Resident Evil 2'yi piyasada bulsam üşenmeden alacağım.Onun verdiği heyecanı başka oyunlarda bulamadım.Serinin her oyunu güzel ama onun yeri ayrıydı.Seriyle tanıştığım oyundu tabi. _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
Deaddistrict

|
Tarih: Cmt Şub 23, 2008 11:58 am Mesaj konusu: Resident evil 4 |
|
|
| Arkadaşlar ben bu poyunu oynamadım ama painkiler oyunu biliyormusunuz ben slient hill oyunu da güzeldi |
|
| Başa dön |
|
 |
punks Moderatör

|
Tarih: Cmt Şub 23, 2008 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Residen Evil ryhuna ters düşen aksiyon ağırlıklı bir oyun olmuş...Oyunu 2 kere bitirdim ve ekstra bölümlerinide oynadım ama re 2 ve re 3'ü bu oyuna tercih ederim. _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics. |
|
| Başa dön |
|
 |
SileNTDeaTH

|
Tarih: Pzr Şub 24, 2008 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Resident evil serisinde ben sondan başa doğru gidiyorum hepsini (1-2-3-4-survivor) oynadım ama sadece 3 ile 4 bitirebildim
ayrıcada söyleyim RE 3 teki nemesise hastaydımm  _________________ Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır |
|
| Başa dön |
|
 |
punks Moderatör

|
Tarih: Pzr Şub 24, 2008 10:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
2. oyun favorimdir... Gerek müzikleri gereksede karanlık yapısıyla Re 2 vazgeçilmezdir ilk göz ağrımdır severim kendisini tıpkı bir sevgili gibi... _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics. |
|
| Başa dön |
|
 |
SileNTDeaTH

|
Tarih: Pts Şub 25, 2008 3:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim ilk oyun ilk play stationla birlktedir Resident Evil'in 1. oyunu zaten bende T-Virüsünü ordan kaptım galiba ondan sonrasını Re3 izlemiştr onun yüznden bozlmştu play station bölüm geçememştm soradaa sizlere ömür :Den sonunda vazgeçmeyip Pcde bitrdm oyunu  _________________ Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

|
Tarih: Pts Şub 25, 2008 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
RE5 nasıl olacak bakalım?Geç çıkar inşallah.Daha PS3 almak nasip olmadı. _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
SileNTDeaTH

|
Tarih: Pts Şub 25, 2008 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Re 5 çıktı bile hatta ondan sonra Resident Evil Umbrella Chronicles çıkarıldı galiba Wii için _________________ Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır |
|
| Başa dön |
|
 |
|