| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
vasko
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 9:34 pm Mesaj konusu: Paranormal Activity (Anormal Bir Film!) |
|
|
Yönetmen, yazar, görüntü yönetmeni: Oren Peli
Slamdance'de olay yaratan Paranormal Activity büyük bütçe ile yeniden çekiliyor!
(1 Şubat 2008) Herkes bu filmi konuşuyor. İzleyenler gelmiş geçmiş en korkunç filmlerinden biri olduğunu söylüyor. Yeni Blair Cadısı diyorlar!
Hikaye çok basit. Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte Paranormal Activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece.
Stüdyolar filmin gördüğü ilgi üzerine yönetmenine filmi yeniden çekmesi için büyük bir bütçe teklif etmiş. Aynı etkiyi verir mi bilinmez? 2008'de en çok izlemek istediğimiz filmler arasında!
http://paranormalactivity-movie.com/[/url] |
|
| Başa dön |
|
 |
vasko
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Korkudan kanları dondu
Genç çift birlikte yaşadıkları evde kendileri uyurken tuhaf olaylar olduğundan kuşkulandı. Neler olup bittiğini anlamak için bir kamera sistemi kurdurdular. Ertesi sabah kalkıp kayıtları izlediklerinde ise kelimenin tam anlamıyla şoke oldular. Çünkü evleri garip doğaüstü güçlerin etkisi altına girmişti.
Neyse ki bütün bunlar gerçek değil. Bu yılki Slamdance Film Festivali'nde izleyenleri kelimenin tam anlamıyla "koltuklarına yapıştıran" Paranormal Activity adlı filmden.
Yönetmenliğini ve senaristliğini Oren Peli'in üstlendiği film belgesel tarzı görüntüleri ve anlattığı konuyla bir anda bir fenomen haline geldi.
Yeni Blair Cadısı olarak adlandırılan film dünyayı ayağa kaldırdı. Bazı seyircilerin aşırı korkuya kapılıp gösterimin yarısında terk ettiği film, sonuna kadar izlemeyi başaran bazı seyircileri de geceleri uykusuz bıraktı.
Oren Peli'nin çok küçük birn bütçeyle ve tanınmamış oyuncularla çektiği Paranormal Activiy, Hollywood'un büyük stüdyolarından Dream Works'ün de ilgisini çekti. Stüdyo büyük bir bütçe ayırarak fimin yeniden çekilmesine karar verdi.
Stüdyo kısa sürede çekip gösterime sokmayı planladığı filmi Paramount'un ilginç bir tanıtım kampanyasıyla gösterime giren ve gişe rekorları kıran Cloverfield adlı filmine karşı silah olarak kullanacak.
Bakalım küçük bütçeyle çekilip bu kadar etki yaratan, "bütün zamanların en etkileyici korku filmleri" arasına giren Paranormal Activity gösterişli bir Hollywood yapımı olduğunda da bu kadar ilgi görecek mi. |
|
| Başa dön |
|
 |
spud Chucky

|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 11:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
son zamanlarda ki en ilginç filmlerden biri. (yorumlar öle diyo )
filmden etkilenen okadar çok kişi olmuş ki aynı şekilde odalarını kamerayla izleyen tipler ortaya çıkmış filmden sonra. tabi bu ilgiye göre filmin yeniden ve daha büyük bir bütçeyle çekimide kaçınılmaz oluyor. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
nurbanu Rosemary's Baby

Kayıt: 08 Hzr 2008 Mesajlar: 106 Konum: boyalı kuş metalica mekanın rapper salonu
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
göze görünmüolar ama kameraya görünüolar hmm .... bi de bi film daha wardı öle yaratıklar fotolarda çıkıodu bulanık da olsa çıkıodu hangi filmdi hatırlayamıcam ama o da çok güseldi. çok merak ettim mutlaka islicem bunu. umarım daha kaliteli bi yapım şirketi ile we ii daha da ii bi bütceyle daha inandırıcı kılınır;bu sayede öwgülerin artacağına şüphe yok.paylaşım için tsk ler _________________ KoRkUnUn eCeLe FaYdAsI YoK GeLiYoRuZ!!!
|
|
| Başa dön |
|
 |
Boogeyman Rosemary's Baby

|
Tarih: Cmt Hzr 28, 2008 3:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle merakla beklediğim filmlerin başında geliyor kendisi...trailer da bile ürküttüğüne göre acaba filmi sinemada izlendiğinde nasıl bir his uyandıracak gerçekten bilmiyorum ve filmin ilk çekiminde ki bütün sahnelerin sadece güvenlik kameralarıyla çekilmesi de bir ilk olduğu gibi ürkütücü de, eğer 2 inci çekimi de güvenlik kameralarıyla çekiliyorsa daha muhteşem olacağına inanıyorum. _________________ Salem ne de güzeldir cadılar bayramında |
|
| Başa dön |
|
 |
kalender Moderatör

|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 3:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten ilginç bir filme benziyor. _________________ ''HEYBAN''
25 ARALIK 2010 |
|
| Başa dön |
|
 |
vesonrahiçkalmadi
|
Tarih: Çrş Mar 11, 2009 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dreamworks satın almış ve yeniden çevrilinceye kadar ilk halini göremeyeceğiz. İlginç bir durum yani. Adamlar bir film çekiyor. Bir festivalde gösterilip üstü örtülüyor ve yeniden çevriliyor. Çok merak etsem de iş iyice uzadığından aklıma Blair Cadısı geliyor. Yine mi bir pazarlama harikası olacak acaba diyorum. Bir yandan da acaba diyorum, ya gerçekten o kadar iyiyse. Aynı ekip çekiyor bu arada.
Yeniden çevrimin senaryosuna bile başlanmamış sanırım henüz. |
|
| Başa dön |
|
 |
cairagarf Rosemary's Baby

|
Tarih: Prş Mar 12, 2009 10:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben bunu çok merak ettim yaa ama kısacık bir araştırma sonucu anladım ki bu filmi bulabilmem imkansız yenisi çekilince ilki de film biter bitmez ardından gösterilecekmiş, ben orjinaline geçene kadar gözlerimi kapıyacağım  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş May 14, 2009 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl yani iki film aynı anda mı izlenecek? _________________ Salem ne de güzeldir cadılar bayramında |
|
| Başa dön |
|
 |
cairagarf Rosemary's Baby

|
Tarih: Prş May 14, 2009 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk fikir bu şekildeymiş ama daha sonra vazgeçip dvdsine eklemeyi düşünmüşler orjinalini. Bu arada 3 ekimde İngilterede gösterime girecekmiş diyorlar _________________ Trust me, I am a Lawyer  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş May 14, 2009 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hadi ya 3 Ekim, yakınmış o zaman... _________________ Salem ne de güzeldir cadılar bayramında |
|
| Başa dön |
|
 |
Mülteci
|
Tarih: Çrş Hzr 24, 2009 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Film balon cıkacak bence.Cok guzel reklam yaptı adamlar cok... _________________ Onları incitmek istemedim.Onları sadece öldürmek istedim. |
|
| Başa dön |
|
 |
saqapo
|
Tarih: Cmt Tem 04, 2009 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bu fılimin tükce altyazısını neredn bulabıliriz |
|
| Başa dön |