Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Başımıza Gelen Esrarengiz Olaylar
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> KorkuZone
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kalender
Moderatör

MesajTarih: Pts Nis 14, 2008 1:26 am    Mesaj konusu: Başımıza Gelen Esrarengiz Olaylar Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle bir olayı geçenlerde bizzat yaşadım. Uykuya dalmıştım. Rüyamda, tabii ki ben o zaman gerçek zannediyorum.

Bir arkadaşımı görüyorum. Ama tanıdığımdan biraz daha garip davranışlar sergiliyor. Sonrasında elleriyle bir hareket yapıyor bana. İşte o hareketten sonra onun arkadaşım olmadığını anlıyorum. Sonrasında, bunu farketmem dolayısıyla korkuyorum. Ve çığlık atmaya başlıyorum.

Çığlık atmamla birlikte uyanıyorum. Bundan eminim. Gördüğüm rüya aynen bu şekilde. Belli bir senaryosu yok yani.

Sonrasında ise garip olay yani gerçekler başlıyor. Yataktayken sarsılmaya başlıyorum. Bana göre yatak sallanıyor, sallanmasa bile ben sarsılıyorum. Eminim. Daha çok korkuyorum. Ve kendime göre dua ediyorum. Dua etmem esnasında sarsılma daha da kuvvetleniyor. Evet ,en emin olduğum kısım burası. Duayı bitirdikten sonra sarsılma yavaşlıyor. Ve birkaç saniye sonra tamamen bitiyor.

Karabasan dedikleri bu mu? Bilmiyorum. Bir arkadaşıma anlattığımda; ''Bu tamamen kuruntu!'' dedi. Ama ben yaşadığıma,gerçekten hissettiğime eminim.

Belki de bu yaşadığım doğal bir olaydır. Bilimsel açıklaması da olabilir. Bilmiyorum.

Tek gerçekse; Çok korktuğum. Gözlerimi bile açamamıştım. Smile

25 ARALIK 2010
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
maskelikatil
Damien
Damien

MesajTarih: Pts Nis 14, 2008 9:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşımın evindeyiz yani eski evinde. İçeriye girdiğimiz anda ürpermeye başlamıştık. o evde ilginç bir şeyler var buna eminim ama kanıtlayamıyorum ve ne olduğunu da bilmiyorum.
Birçok insan geçmişinde ruh çağırmayı denemiştir. Benim hiç böyle bir deneyimim olmamıştı, aslında bu tür şeylere pek inanmıyorum ama denemek istiyordum. Arkadaşlarım denediğimizde inanacağımı söylediler. Kabul ettim. Gerçekleşmesi için herkesin okuması gereken bir dua varmış. Ben bilmediğim için bana kağıda yazacaklardı. Arkadaşım cebinden kalem çıkardı. Tek eksik kağıttı. Büyük bir ihtimalle atılmak için kapının yanına konmuş kartonlar vardı. Arkadaşım gidip kartonu getirdi. Kartonun arkasını çevirdiğimizde çok ilginç bişey ile karşılaştık. Okunması gereken dua orada yazıyordu. Gerçekten ilginçti. Sonuç olarak tahmin ettiğim gibi ruh falan gelmedi... Laughing

Yıkar iken o piri göçdü Esrar Baba hû

Mücevher târihini o mahbûba söylettim

Ağuuşİmde Esrarım bir dem sır oldu yahu.
Başa dön
DeMoN
Moderatör

MesajTarih: Çrş Nis 16, 2008 10:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Maskeli bende de benzer bir şey olmuştu:

Kalabalık: Olm bak kesin gelecek şimdi. Korkma.
Çağlar: Tamam. Gelsin bakalım.
(uğraşlar sonucu)
kalabalık: Abi sen inanmıyosun diye gelmiyo
çağlar: doğrudur, ne diyim Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
kalender
Moderatör

MesajTarih: Çrş Nis 16, 2008 10:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bir keresinde yurttayız. Deist bir arkadaş var. Cin çağırabileceğini söyledi. Tabii o Cin demiyo. Karanlık güçlermiş. Smile

İyi dedik. Çağıralım. En az dört kişiye ihtiyacı olduğunu söyledi. Aramızda korkanlar da var. Ama nihayetinde dört kişi toplanabildik.

Sonra Büyük bir suntaya A'dan başlayarak harfleri çizdi. Ardından rakamları da yerleştirdi. Bir çember şeklinde. Sonrasında orta kısma Evet-Hayır yazdı. Çemberin dışına da altı çizgili bir güneş. Ortaya da bir tane kapak koyduk. Ve yaklaşık on dakika sonra kapak hareket etmeye başladı. Ellerimiz kapağın üstünde, ama kapak kendi hareket ediyodu. Yüzde yüz eminim.

En sonunda eğlence bitti. Korkarak yattık. Gece boyunca çağıran arkadaşı rahatsız etmişler. Sabaha kadar birkaç kere uyanıp bağırmış. Hiçbirinde de biz duymamışız.

Ek Bilgi: ''Deistse nasıl Cin çağırıyor?'' soruları olabilir. Anlattığına göre bu çağırma seansını bilmem kaç yılında Alman Bir Büyücü bulmuş. Yani karanlık birşeylerle temasa geçtiğimiz doğruymuş. Ama Cin olduğu meçhul.

O gün gerçekten baya korkmuştum.

25 ARALIK 2010
Başa dön
DeMoN
Moderatör

MesajTarih: Prş Nis 17, 2008 1:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de o olayın bilimsel niteliğini destekler şekilde sayısız teori okuduğumu hatırlıyorum Smile

Şahsi görüşüm, bir yerde korku olması durumunda arkasında bilimsel bir gerçeğin de yatıyor olması gerektiği yönündedir Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
maskelikatil
Damien
Damien

MesajTarih: Cum Nis 18, 2008 11:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kalender kusura bakma ama kandırılmışsınız. Bizim çağırdığımızda da yöntem aynıydı. Aynı şekilde kapak hareket ediyordu. Ama onu hareket ettiren bir güç değil arkadaşımın parmağıydı. Çünkü parmaklarındaki eklemleri izledim hep Smile

Başa dön
kalender
Moderatör

MesajTarih: Cum Nis 18, 2008 1:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

maskelikatil yazmış:
kalender kusura bakma ama kandırılmışsınız. Bizim çağırdığımızda da yöntem aynıydı. Aynı şekilde kapak hareket ediyordu. Ama onu hareket ettiren bir güç değil arkadaşımın parmağıydı. Çünkü parmaklarındaki eklemleri izledim hep Smile

Yok yok bizde izledik. Hatta şöyle birşey oldu. Dört kişiyiz bu olay olurken, sırayla, herkes parmaklarını çekti. Ama kapak dönmeye devam etti.

25 ARALIK 2010
Başa dön
maskelikatil
Damien
Damien

MesajTarih: Cum Nis 18, 2008 6:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hâlâ vardır bi mantıklı açıklaması diye ısrar etsem ayıp etmiş olur muyum?

Başa dön
kalender
Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 19, 2008 11:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yok ya ne ayıbı. Smile Aslında ben de bi şeylik olduğunu düşünüyorum ama. Farkedemedim işte. Smile

25 ARALIK 2010
Başa dön
punks
Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 26, 2008 12:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Geçenlerde başıma geldi evde tek başımaydım ve mutfaktan gelen bir gürültü duydum...Salonda duran İngiliz çakısını alıp mutfağa gittiğimde bulaşık sepetinde duran tencerenin yere düştüğünü gördüm..
İlginç değil ama korktum biraz...
fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
darkdevil

MesajTarih: Pzr May 11, 2008 7:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

her zamanki gibi bir geceydi... annem ile babam misafirliğe gitmişti.gece geç saatlere kadar uyumadım ama yinede saat 12:00-12:30 aralarında uykuma yenik düştüm.tam uykuya dalacakken bahçede bir ışık gibi bir şey gördüm.hayal gördüm sandım ve uyudum.ertesi gün annem aradı.
annem:alper (adım alper) biz ankaraya gidiyoruz.3 gün yokuz dedi.
ben oyalandım okula gittim ders çalıştım derken uyku saati yine geldi tam uykuya dalacakken cama bir tıkırtı geldi sanki birisi cama metal bir cisimle vuruyor gibiydi.o gece zor uykuya daldım.ertesi gün yine okul ders derken uyku zamanı geldi.zaten hafif olan uykum iyice belirsizleşmişti.uyuyacağım derken...birisi bahçede sinsice gülen bir ses duydum ani bir kararla camı açtım insan gölgesdini hatta vücudunu görebiliyordum...
gelecek bölümde ne olacak...
DEVAM EDECEK

süper bir oyun
http://s11.bitefight.net/c.php?uid=33930
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
senyuva55
Damien
Damien

MesajTarih: Prş May 22, 2008 7:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Avde odadan çıktığımda çıktığımda havada kağıt uçuşuyordu. Confused
Başa dön
darkdevil

MesajTarih: Prş Hzr 05, 2008 1:03 pm    Mesaj konusu: esrarengiz gölge 2 Alıntıyla Cevap Gönder

ama bakmam sadece birkaç saniye sürdü.hemen camı kapattım 20 saniye
sonra yeniden açtığımda gölge yoktu yüzünü göremediğim için kim olduğunu bilemedim.ertesi gün artık son gündü...annem yarın geliyordu...yine okul ders derken uyku saati geldi.ben o sırada biraz uyudum yaklaşık 6 saat...kalktığımda saat sabahın üçüydü.oturma odasından sesler geliyordu...bir ışık televizyon ışığıydı.tam içeri dalacakken biri kapıyı açtı.
-noluyor burada???
-İMDAAAAT!!!
dur yahu sakin ol...

babammış...

sonraki b ölümde sır çözülüyor...

süper bir oyun
http://s11.bitefight.net/c.php?uid=33930
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Boogeyman
Rosemary's Baby
Rosemary's Baby

MesajTarih: Pts Hzr 09, 2008 9:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ee son bölüm artıkVery Happy
t-bag

MesajTarih: Çrş Tem 30, 2008 5:45 pm    Mesaj konusu: Re: Başımıza Gelen Esrarengiz Olaylar Alıntıyla Cevap Gönder

kalender yazmış:
Böyle bir olayı geçenlerde bizzat yaşadım. Uykuya dalmıştım. Rüyamda, tabii ki ben o zaman gerçek zannediyorum.

Bir arkadaşımı görüyorum. Ama tanıdığımdan biraz daha garip davranışlar sergiliyor. Sonrasında elleriyle bir hareket yapıyor bana. İşte o hareketten sonra onun arkadaşım olmadığını anlıyorum. Sonrasında, bunu farketmem dolayısıyla korkuyorum. Ve çığlık atmaya başlıyorum.

Çığlık atmamla birlikte uyanıyorum. Bundan eminim. Gördüğüm rüya aynen bu şekilde. Belli bir senaryosu yok yani.

Sonrasında ise garip olay yani gerçekler başlıyor. Yataktayken sarsılmaya başlıyorum. Bana göre yatak sallanıyor, sallanmasa bile ben sarsılıyorum. Eminim. Daha çok korkuyorum. Ve kendime göre dua ediyorum. Dua etmem esnasında sarsılma daha da kuvvetleniyor. Evet ,en emin olduğum kısım burası. Duayı bitirdikten sonra sarsılma yavaşlıyor. Ve birkaç saniye sonra tamamen bitiyor.

Karabasan dedikleri bu mu? Bilmiyorum. Bir arkadaşıma anlattığımda; ''Bu tamamen kuruntu!'' dedi. Ama ben yaşadığıma,gerçekten hissettiğime eminim.

Belki de bu yaşadığım doğal bir olaydır. Bilimsel açıklaması da olabilir. Bilmiyorum.

Tek gerçekse; Çok korktuğum. Gözlerimi bile açamamıştım. Smile

astral seyahatle ilgilenenler bilir. buna lucid uyanma denir. kabus sonrası ani uyanmalarda bilinç altı reyaksiyon gösterir şok etkisi gibi birşeydir. sarsılma ve titremenin nedeni budur.
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> KorkuZone Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız