Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Lityum - Sahnede

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Dario Argento's Opera
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Englund
Chucky
Chucky

MesajTarih: Pzr Tem 05, 2009 5:53 pm    Mesaj konusu: Lityum - Sahnede Alıntıyla Cevap Gönder

Lityum'un ilk albumu "Sahnede" tüm müzik marketlerde ve bir çok internet sitesinde satışa sunulmuş bulunmakta.

Albümde rock ve alternatif rock öğeli 13 parça var. Anlatmaya Yetmedi, Hatun, Köpek, Aynı, Çık Hayatımdan, Benim Suçum Değil Ki, Yalan Olsa Da öne çıkan parçalar.

Ayrıca Hatun ve Çık Hayatımdan parçalarının kliplerine de bilimum müzik kanallarında rastlayabilirsiniz.

Ben grubu tanıdığım ve parçaları demo halinde önceden biliyor olduğum için gayet önyargılı yaklaşmıştım. Tanıdığının işini beğenememe sorunu işte. Fakat günde (hiç abartmıyorum) 4-5 defa dinliyorum albümü. O kadar başarılı ki şarkılar, çevirip çevirip dinliyorum valla.

Size de tavsiye ederim.
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Dario Argento's Opera Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız