| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
morbid_angel
|
Tarih: Prş Ağu 21, 2008 3:33 pm Mesaj konusu: KATİL OLABİLECEK KAPASİTEDE MİSİNİZ? |
|
|
Bu bir psikolojik test....
Öykünün kahramanı genç bir kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karsılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor? ……………….
Kızın kız kardeşini öldürme sebebi nedir? Aşağıdaki cevaba bakmadan cevap verin.
Cevap:
Genç kız, adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor.
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi. _________________ Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında... |
|
| Başa dön |
|
 |
heima Rosemary's Baby

|
Tarih: Pzr Ağu 24, 2008 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
maskeli buna doğru cevabı vermiş idi _________________ He was a leader, malicious and violent
His fame is covered with blood
Now he's just a number, He lost all his power
The King Has Lost His Face |
|
| Başa dön |
|
 |
DeMoN Moderatör

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Konum: (7sin2t + 34.3)i + (cost - 34.4t)j - (8t)k
|
Tarih: Pzr Ağu 24, 2008 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
soruya doğru cevap verdiyseniz;
4 adet vesikalık(sakalsız ve tanınabilir) fotoğraf,
1 nüfus cüzdanı fotokopisi,
2 adet kurban organı ile en yakın polis birimine kaydınızı yaptırıyosunuz. _________________ -How's life treating you Norm?
-Like he caught me in bed with his wife! |
|
| Başa dön |
|
 |
punks Moderatör

|
Tarih: Pzr Ağu 24, 2008 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics. |
|
| Başa dön |
|
 |
t-bag
|
Tarih: Pts Eyl 01, 2008 12:55 am Mesaj konusu: |
|
|
bu soruyu amerikada psikaytrlar şüphelilere soruyor. ben saniyesinde doğru cevap vermiştim  _________________ asıl üyelik tarihim 2004 yazı. spike16 |
|
| Başa dön |
|
 |
semh
|
Tarih: Sal Arl 16, 2008 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bnce kız kardeşi adama aşık olmasın die öldürmüştr |
|
| Başa dön |
|
 |
cairagarf Rosemary's Baby

|
Tarih: Cmt Şub 21, 2009 10:36 am Mesaj konusu: |
|
|
ben adam kız kardeşine aşık olmuştur diye düşündüm
yaptığım iş gereği bir çok katili tanıdım ve şunu gördüm ki , evet seri katil olayı çok farklı bir durum ama katil olmak maalesef her an herkesin başına gelebilecek bir şey büyüklerin dediği gibi bir anlık cinnet ve ardından geriye çevirememenin insanın içini kavurması duygusu. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasasın _________________ Trust me, I am a Lawyer  |
|
| Başa dön |
|
 |
sofia_qonia
|
Tarih: Prş Mar 19, 2009 6:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben bunu ılk ogrendıgımde anında anlamıstım sımdı ben potansıyel katılmıyım  _________________ ssss kuralının evladı! |
|
| Başa dön |
|
 |
kara kedi
|
Tarih: Sal Nis 07, 2009 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| semh yazmış: | | bnce kız kardeşi adama aşık olmasın die öldürmüştr | bencede _________________ ':..? |
|
| Başa dön |
|
 |
drakula
|
Tarih: Cum Nis 24, 2009 3:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence dogru cevabı herkes dusune bılır yanı kız o ankı psıkolojıde yapması gerekenı yapmış _________________ brk |
|
| Başa dön |
|
 |
Pislick_Yuvası
|
Tarih: Prş Nis 30, 2009 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende veremedim daha gelişmem gerekiyor ozaman  |
|
| Başa dön |
|
 |
Agent 47

|
Tarih: Pzr Ağu 23, 2009 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bulls*it. Herkes adam öldürebilir bence ama önemli olan öldürdükten sonraki vicdan azabı.  _________________ Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. |
|
| Başa dön |
|
 |
akrep1778 Leatherface

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1423 Konum: Evim ara sırada olsa işim
|
Tarih: Pts Ağu 24, 2009 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu test o kadar piyasaya düştüki artık çoğu insan cevabını biliyor _________________ Tek bir eksik önemli olabilir.... |
|
| Başa dön |
|
 |
mcanatan
|
Tarih: Pzr Oca 10, 2010 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu test gerçekmi? Ben doğru bildimde... Büyük ihtimalle gerçektir testere serilerine bayılırım insanların kendilerine zarar vermelerinin cezası olarak acı çekmeleri çok hoşuma gidiyor  _________________ Dünyadaki en önemsiz şey, önemini bilmediğimiz şeydir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Enes
|
Tarih: Prş Nis 08, 2010 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayatta karıncaya zarar vermem insana verdiğim kadar...
Enes
Saygılar..
Atasözü veya özlü söz gibi durdumu ya.. seri katil olmak için bu laf karizmatik duruyormu.? _________________ bir hayatı seri katilden daha iyi kim anlayabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|