| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Pennywise Rosemary's Baby

|
Tarih: Çrş Ağu 06, 2008 6:52 pm Mesaj konusu: Joy Ride - Asla Yabancılarla Oynama |
|
|
Yapım Yılı: 2001
Süre: 96 dk
Oyuncular
Paul Walker
-- Lewis Thomas
Steve Zahn
-- Fuller Thomas
Leelee Sobieski
-- Venna Wilcox
Jessica Bowman
-- Charlotte Campbell
Danny Rosado
-- Araba Satucısı
Yönetmen
John Dahl
Senarist
Clay Tarver
Jeffrey Abrams
Müzik
Marco Beltrami
Buck Sanders
Görüntü Yönetmeni
Jeff Jur
Joy Ride - (Asla Yabancılarla Oynama)
Bu bir yaz yolculuğu olacaktı...
Kolejden yeni mezun Lewis Thomas tüm ülkeyi rüyalarının kızı Venna ile birlikte kat etmeyi planlıyordu.. Fakat Lewis’in romantik planları hiç bir zaman iyi geçinemediği abisi Fuller yüzünden altüst olmuştur. Başına devamlı bela açmasıyla tanınan Fuller, Lewis'i yalnız bir kamyoncuyu CB radio hatlarıyla rahatsız etmesi için kışkırtır. Kamyoncu ise Rusty Nail kod adıyla tanınan belanın ta kendisidir. Kendisine yapılan aptalca şakanın öcünü alıp son gülen olmak istemektedir
_________________ "Sivri kazıklar vampirler için neyse, gerçekler de çogunlukla hayal gücü için, odur"
Stephen King |
|
| Başa dön |
|
 |
Pennywise Rosemary's Baby

|
Tarih: Çrş Ağu 06, 2008 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Joy Ride son derece eğlenceli bir o kadar da heyecan dolu.. İzlerken büyük keyif almıştım. Arabayla kovalama sahneleri gerçekten gericiydi. İzlemeyenlere tavsiye edilir.. _________________ "Sivri kazıklar vampirler için neyse, gerçekler de çogunlukla hayal gücü için, odur"
Stephen King |
|
| Başa dön |
|
 |
javutich Rosemary's Baby

|
Tarih: Çrş Ağu 06, 2008 10:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
İki afacan (!) kahramanımızın oda içinde, her biri bir yanda, aralarında da bir resim dururken duvarı dinledikleri bir sahne vardı. Çok sevmiştim o sahneyi... _________________
Ayı yavrusu olup birilerini sevgiyle ısırmak istiyorum. Mümkünse boz ayı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Leatherface Chucky

|
Tarih: Prş Ağu 07, 2008 9:49 am Mesaj konusu: |
|
|
SUÇLU İTİRAF: Duel remake'i gibi dursa da ben bunu Duel'dan daha çok sevmiştim.
Remake derken hani filmin orjinalini alıp evirip çeviren, başka bir film yaratan remake'ler. Mesela Cronenberg'in Fly'ı. Mesela House of Wax (iğrenç olsa da). _________________ geldim lan! |
|
| Başa dön |
|
 |
rüya _90 Misafir
|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gzl bi filmdi |
|
| Başa dön |
|
 |
ENDY DUFREYN Damien

|
Tarih: Prş Ekm 23, 2008 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
tamda afişinde dediği gibiydi eğlendirici ve korkutucu bir yol filmi.... _________________ Ruh arındırma Seansı_
Değiştirilebilecek şeyleri değiştirebilmem için güç , değişemeyecek şeyleri kabullenebilmem için sabır ve bu ikisini ayırt edebilmem için akıl istiyorm... |
|
| Başa dön |
|
 |
Leatherface Chucky

|
Tarih: Prş Ekm 23, 2008 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir de geçenlerde ikincisi çıktı filmin, video piyasası için. _________________ geldim lan! |
|
| Başa dön |
|
 |
|