Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Forum Kirliliği

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Site Forumu
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
spud
Chucky
Chucky

MesajTarih: Cum Tem 04, 2008 10:57 am    Mesaj konusu: Forum Kirliliği Alıntıyla Cevap Gönder

herkeze merhaba bi konu hakkındaki rahatsızlığımı belirtmek istiyorum. "konu kirliliği" sürekli yeni başlıklar açılıyor ve ben buna yetişmekten zorlanıyorum. (benim gibi düşünen varmıdır bilmiyorum ama). sorumlu kişiler şöyle bir uygulama yapamaz mı acaba diye düşündüm. belli bir mesajın altındaki üye başlık açamasın. ne nedir tam görmeden gereksiz başlıklar açılabilyor. hem konulardan sapmamış olunur hemde açılan başlıklar ortadan çabuk kaybolmaz.
Rosemary's Baby
Rosemary's Baby

MesajTarih: Pzr Tem 13, 2008 4:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar, içeriği güzel geniş kapsamlı bir forumunuz var. Yalnız arkadaşımızın dediği gibi bir kirlilik söz konusu.

Örneğin korku filmleri başlığını göz önğne alırsak; aynı film için birden fazla açılmış başlıklar, haber niteliğinde başlıklar var. Bunlar temizlenmeli diye düşünüyorum.

Ayrıca anketler ve 'en sevdiğiniz..', 'en iyi korku filmi..' gibi başlıklar için yeni bir kategori düzenlenmeli, bunlar koru filmleri başlığında olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü şu haliyle görüntü bakımından rahatsız edici derecede kirli görünüyor. Ve aradığınızı bulmak da çok güç!

Korku filmleri başlığında yalnızca filmlerin sıralanmış olduğu görmek hem görüntü açısından hem de başlıktaki kalabalığın azalması açısından gerekşi bence. Bu konuyla ilgilenilirse hem forum hem de üyeler için daha iyi olacaktır.

Stephen King
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
spud
Chucky
Chucky

MesajTarih: Pts Tem 14, 2008 3:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tşkler pennywise ( buarada bu gruba bi dönem tapardım ) bunu tekrar tekrar söylemek istiyorum özellikle korku filmleri başlığı altında açılan bir sürü gereksiz alt başlık var bunların temizlenmesini istiyorum(ruz)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Site Forumu Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız