Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Resident Evil 4
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Korku Oyunları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Deadman
Damien
Damien

MesajTarih: Pts Şub 25, 2008 11:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yanlışın var.RE5 piyasaya çıkmadı.Umbrella Chronicles'tan haberim var fakat Wii'ye para vermem.Bütün bölümleri izledim ama youtubeda.Oynamış gibi oldum valla.Smile)
punks
Moderatör

MesajTarih: Pts Şub 25, 2008 11:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet Re 5 piyasaya çıkmadı...PS 3 almak için silent hill,re 3 ve metal gear gibi oyunlar yeterli olacak sanırım...
fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SileNTDeaTH

MesajTarih: Sal Şub 26, 2008 12:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tmm k.bakmayın bende Trailerini görmştm çıktı sanmıştım Very Happy Re 5 pc oyununu çıkarırlarmıki acaba?
punks
Moderatör

MesajTarih: Sal Şub 26, 2008 1:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ne kusuru Razz
RE 5'in şu anki oyun dergileri ve sitelerinden takip ettiğime göre pc versiyonu çıkmayacak.Çıksa bile çoğu PS3 oyununda olduğu gibi Shader 3 model ekran kartları oyunu destekleyeceği için en azından ben bu oyunu oynayamayacağım...(laptop ta donanım upgrade etme sorunları)
fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SileNTDeaTH

MesajTarih: Sal Şub 26, 2008 8:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tüh neyse kader Very Happy bir gün gelir oynarız belkim
Alternate_aya

MesajTarih: Sal Mar 04, 2008 3:49 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

konu re 4 den 5 e kaymış sanırım ama oynamadan 1yorum yapamayacağım için ımm re4 diğer alışık olduğum re3 ve 2den farklıydı elinize aldığınızda zaten bu farkı anlamak zor değilk bilindik re havasındna uzak olsada kesinlikle süper 1oyundu leon nun harikalığını saymazsak ki oyunu bitirdiğinizde bile bitmiş sayılmıyor nerdeyse başlı başına tam 1oyun olan ada exstrası vsvsvs

MesajTarih: Sal Mar 04, 2008 10:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet extralrda çok süperdi özellikle Krauser la oynamak istemiştim o şansıda vermişler
Deadman
Damien
Damien

MesajTarih: Çrş Mar 05, 2008 1:54 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Serinin en uzun oyunuydu zaten.Extra açısından da en zenginiydi.Tam arşivlik valla.Level dergisi 3. oyunun tamamını veriyor bu ay fakat bende dvdrom yok maalesef.Ne sevinmiştim markette dergiyi görünce halbuki.

En son Deadman tarafından Cum Mar 07, 2008 1:33 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Alternate_aya

MesajTarih: Prş Mar 06, 2008 12:37 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

umarım re 5 de exstralar bakımından bukadar zengin olur Smile

MesajTarih: Sal Mar 11, 2008 12:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Şu anda 4. oyunu 2. kez oynuyorum, 1 milyon biriktirip infinite launcher aldım, cephanesi sınırsız bir roket atar oyunu easy modda oynamaya başladım resmen bosslara falan 2-3 tane atıyorum ölüyorlar.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Deadman
Damien
Damien

MesajTarih: Pzr Nis 20, 2008 12:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Uzun bir aradan sonra tekrar oynadım ve ilk defa oynuyormuşçasına zevk aldım.Arşivlik oyun budur.10 sene sonra bile takar oynarım sağlığım ve maddi durumum şimdikinden kötü olmazsa.Paslanmışım ama.Easy modda 17 kere nalları diktim.Sondaki jetski bölümündeydi çoğu.Bir kaç kere de Krauser'ın bıçağını yedik.
Deadman
Damien
Damien

MesajTarih: Cmt Hzr 07, 2008 1:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Resident Evil 5'in oynanışı 4. oyundaki gibi olacak galiba.Yeni video da oyuniçi görüntülerde var.Youtube'un açıldığı bir ana denk gelirseniz bakın.Oyun ortalığı kasıp kavuracak bence.Oyunun resmi sitesinden de videoyu izleyebilirsiniz.
blackapple

MesajTarih: Sal Oca 27, 2009 1:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

senyuva55 yazmış:
ya resident evil 3 ve 4'ü aldık geçen çalıştıramadık pc'de yardımcı olursanız sevinirim. Ne istiyo bu oyunlar çalışmak için? bilenler yardı etsin lütfen... Sad

500 MHz processor, 128 MB RAM, 800 MB Hard disk space, 16 MB GPU, Windows 98 resident evil 4 bunları istiyo bide kolla oynanıyo ama onun klavyeye dönüştürebilirsin onuda galiba setuptan yapıyorduk.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Deadman
Damien
Damien

MesajTarih: Çrş May 06, 2009 11:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yine 4. oyunu oynuyorum.Ezbere bilsem bile oynatıyor kendini oyun.5. oyunun videolarını da izledim.Alamadım gitti PS3. :S
Englund
Chucky
Chucky

MesajTarih: Pts Hzr 08, 2009 10:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya bütün konulara "ay bu film çok güzel" yazasım var Smile

ben hala 2. oyunda kaldım, ama hakkaten günlerce oynamıştım taki işin içinden çıkamayana kadar. nedendir bilmiyorum tam çözümünü blmakla da uğraşmamıştım. ilginç..
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Korku Oyunları Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız