| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Deadman Damien

Kayıt: 25 Tem 2007 Mesajlar: 811 Konum: Mavi İstiridye Barı
|
Tarih: Pts Şub 25, 2008 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yanlışın var.RE5 piyasaya çıkmadı.Umbrella Chronicles'tan haberim var fakat Wii'ye para vermem.Bütün bölümleri izledim ama youtubeda.Oynamış gibi oldum valla. ) _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
punks Moderatör

|
Tarih: Pts Şub 25, 2008 11:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet Re 5 piyasaya çıkmadı...PS 3 almak için silent hill,re 3 ve metal gear gibi oyunlar yeterli olacak sanırım... _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics. |
|
| Başa dön |
|
 |
SileNTDeaTH

|
Tarih: Sal Şub 26, 2008 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Tmm k.bakmayın bende Trailerini görmştm çıktı sanmıştım Re 5 pc oyununu çıkarırlarmıki acaba? _________________ Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır |
|
| Başa dön |
|
 |
punks Moderatör

|
Tarih: Sal Şub 26, 2008 1:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Ne kusuru
RE 5'in şu anki oyun dergileri ve sitelerinden takip ettiğime göre pc versiyonu çıkmayacak.Çıksa bile çoğu PS3 oyununda olduğu gibi Shader 3 model ekran kartları oyunu destekleyeceği için en azından ben bu oyunu oynayamayacağım...(laptop ta donanım upgrade etme sorunları) _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics. |
|
| Başa dön |
|
 |
SileNTDeaTH

|
Tarih: Sal Şub 26, 2008 8:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
tüh neyse kader bir gün gelir oynarız belkim _________________ Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır |
|
| Başa dön |
|
 |
Alternate_aya

|
Tarih: Sal Mar 04, 2008 3:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
konu re 4 den 5 e kaymış sanırım ama oynamadan 1yorum yapamayacağım için ımm re4 diğer alışık olduğum re3 ve 2den farklıydı elinize aldığınızda zaten bu farkı anlamak zor değilk bilindik re havasındna uzak olsada kesinlikle süper 1oyundu leon nun harikalığını saymazsak ki oyunu bitirdiğinizde bile bitmiş sayılmıyor nerdeyse başlı başına tam 1oyun olan ada exstrası vsvsvs _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
SileNTDeaTH

|
Tarih: Sal Mar 04, 2008 10:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet extralrda çok süperdi özellikle Krauser la oynamak istemiştim o şansıda vermişler _________________ Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

|
Tarih: Çrş Mar 05, 2008 1:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Serinin en uzun oyunuydu zaten.Extra açısından da en zenginiydi.Tam arşivlik valla.Level dergisi 3. oyunun tamamını veriyor bu ay fakat bende dvdrom yok maalesef.Ne sevinmiştim markette dergiyi görünce halbuki. _________________ Save the cheerleader to save the world.
En son Deadman tarafından Cum Mar 07, 2008 1:33 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Alternate_aya

|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 12:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
umarım re 5 de exstralar bakımından bukadar zengin olur  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Protrek

|
Tarih: Sal Mar 11, 2008 12:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| Şu anda 4. oyunu 2. kez oynuyorum, 1 milyon biriktirip infinite launcher aldım, cephanesi sınırsız bir roket atar oyunu easy modda oynamaya başladım resmen bosslara falan 2-3 tane atıyorum ölüyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2008 12:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Uzun bir aradan sonra tekrar oynadım ve ilk defa oynuyormuşçasına zevk aldım.Arşivlik oyun budur.10 sene sonra bile takar oynarım sağlığım ve maddi durumum şimdikinden kötü olmazsa.Paslanmışım ama.Easy modda 17 kere nalları diktim.Sondaki jetski bölümündeydi çoğu.Bir kaç kere de Krauser'ın bıçağını yedik. _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

|
Tarih: Cmt Hzr 07, 2008 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Resident Evil 5'in oynanışı 4. oyundaki gibi olacak galiba.Yeni video da oyuniçi görüntülerde var.Youtube'un açıldığı bir ana denk gelirseniz bakın.Oyun ortalığı kasıp kavuracak bence.Oyunun resmi sitesinden de videoyu izleyebilirsiniz. _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
blackapple

|
Tarih: Sal Oca 27, 2009 1:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
| senyuva55 yazmış: | ya resident evil 3 ve 4'ü aldık geçen çalıştıramadık pc'de yardımcı olursanız sevinirim. Ne istiyo bu oyunlar çalışmak için? bilenler yardı etsin lütfen...  |
500 MHz processor, 128 MB RAM, 800 MB Hard disk space, 16 MB GPU, Windows 98 resident evil 4 bunları istiyo bide kolla oynanıyo ama onun klavyeye dönüştürebilirsin onuda galiba setuptan yapıyorduk. |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

|
Tarih: Çrş May 06, 2009 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yine 4. oyunu oynuyorum.Ezbere bilsem bile oynatıyor kendini oyun.5. oyunun videolarını da izledim.Alamadım gitti PS3. :S _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
Englund Chucky

|
Tarih: Pts Hzr 08, 2009 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya bütün konulara "ay bu film çok güzel" yazasım var
ben hala 2. oyunda kaldım, ama hakkaten günlerce oynamıştım taki işin içinden çıkamayana kadar. nedendir bilmiyorum tam çözümünü blmakla da uğraşmamıştım. ilginç.. _________________ Zor bulunan filmler için Xnema.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|