Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Sevdikleriniz ve nefret ettikleriniz...
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Serbest Kürsü
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
punks
Moderatör

MesajTarih: Çrş Mar 12, 2008 6:39 pm    Mesaj konusu: Sevdikleriniz ve nefret ettikleriniz... Alıntıyla Cevap Gönder

Eskidende açmıştım bu konuyu.Burada yapmayı en çok sevdiğimiz yada yapılmasından nefret ettiğimiz şeyleri yazabiliriz...

1:Islak elle bana dokunulmasından nefret ederim hemen karşı atağa geçerim..
2:Regl dönemindeki bir kızın yakınında olmaktan...
3:Birinin bana Bass gitarla Akedeniz akşamlarını yada benzeri şarkıları çal demesinden ve sonrasında o kişiye bass gitarın aslında bir ritm enstrumanı olduğunu anlatmaktan..(dahada aşmışları vardır kesin bu tiplerin...Bana Bateriyle Akdeniz Akşamlarını çalarmısın)
4:Altın kural !! Söylediğim birşeyin bana tekrarlattırılmasından nefret ederim...

sevdiklerim sonra...
fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics.

En son punks tarafından Çrş Mar 18, 2009 6:30 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Alternate_aya

MesajTarih: Çrş Mar 12, 2008 10:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

1. bana karışılmasındna nefret ederim o an dengemi kaybeden deliririm

2. söylenen 1şeyi tekrar tekrar söylenmesindne nefret ederim.

sevdiklerim

çatlayana kadar yemeyi severim Razz

gece sokakta dolaşmayı severim

aşkı severim Razz

oyunlar sinema müzik vsvs....
Moderatör

MesajTarih: Çrş Mar 12, 2008 10:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ilk aklıma gelen:
ismimin yanlış telaffuz edilmesinden ölesiye tiksinirim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Deadman
Damien
Damien

MesajTarih: Prş Mar 13, 2008 3:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

2 ay gitar çalışıp youtube'da akor geçişlerini öğretmeye çalışan sonradan görmeler.Ustalara lafım yok ama gitarı düşürmeden zor tutan birinin çıkıpta yılların hocasıymışçasına ders vermeye çalışması tahammül edilemez.
Müşteri yalakalığı yapan müdürlerden nefret ederim.Özellikle işimin gereği magandanın biriyle tartışmaya girmişsem ve müdür de magandadan yana tavır almışsa müdürün ve magandanın saçından tutup kafalarını tokuşturmayı isterim.
Egzersiz yaparken ısrarla zilin çalınmasından nefret ederim.
Film izlerken konuşulmasından hoşlanmam.
Yola sümküren hayvanlardan nefret ederim.
Gecenin üçünde arabasında ve ya cep telefonunda disko müziği açıp gezen hayvanlardan nefret ederim(sesi sonuna kadar açanlardan bahsediyorum)
Gece vardiyasından çıkıp eve yatmaya gittiğimde üst kattaki komşunun matkapla uğraşmasından nefret ederim.Beni gözetliyor sanki.
Üst kattaki komşunun sabah yola çıkmadan önce 2 saat camımın önünde arabasının motorunu ısıtmasından nefret ederim.Yarışa hazırlanıyor sanki.Smile
Ağırlık çalışırken o kadar dikkat etmeme rağmen belimin ağrımasından nefret ederim.
Duş alırken suyun bir ısınıp bir soğumasından nefret ederim.
Basketbol oynarken basket sahasında futbol oynamaya çalışan ufaklıklara çatasım gelir her zaman'.O top bir daha bana çarparsa baban bile alamaz benden o topu' derim bazen.
Halloween 1,4 ve 5'i ülkemize getirmeyen dandik dağıtıcı firma Palermo'dan nefret ederim.
Matrix'i bir kere bile izlemeden ileri geri konuşanlar hakkında iyi şeyler düşünmem genelde.
Metal müzik dinleyenler satatnisttir diyen cahil yobazlardan nefret ederim,uzak dururum,düşman olarak görürüm.Bu ülkedeki satanist cinayeti sayısı kaçtır?
Psikopatlar dövme yaptırır diye düşünülmesinden nefret ederim.Sağlık raporu alamayacağım diye dövme yaptıramadım.

Say say bitmez.Sevdiğim şeyler de vardır mutlaka.Bu kadar yer kaplamaz tabi onlar:)
blair_cadisi
Leatherface
Leatherface

MesajTarih: Prş Mar 13, 2008 3:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sms yazarken aynı tuş üzerindeki harfleri yazmak için bir kaç saniye beklemek zorunda kalmaktan nefret ederim...

Ekmeğimin arasına marul, domates ve beyaz peynir koyup yemeyi severim...

Ocakta Yumurta Unutma Sanatı

Üçgen Tezek Yapma Sanatı
---
Yeni Öyküm ''Hayal Gazisi'' 1 Temmuz'dan İtibaren Seçkin Tezekevlerinde...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeMoN
Moderatör

MesajTarih: Prş Mar 13, 2008 4:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hmm düşündüm taşındım.
"sevdiklerim ne olaki" sorusuna şunlar cevap olarak sıralandı:
-kahve koklamak/içmek
-araba kullanmak
-yağmur ve kar yağmasını seyretmek
-balkonda rakı partisi yapmak Smile
-uyumak
-ara sıra uyanmak
-film çekmek/çekmeye çalışmak
-film izlemek, izledikten sonra yorumlamak
-parça tasarımı, tasarım hesaplamaları
-çalışan büyük bir makinayı izlemek Smile
vb.

sevmediğim/tiksindiğim/nefret ettiğim grup ise şöyle:
-ismimin yanlış telaffuzu
-mesaj yazmak
-444'lü hatlar
-banka işlemleri
-fatura yatırmak
-erken kalkmak
-alarm sesi
-sevmediğim ya da fazla samimi olmadığım insanlarla aynı ortamda uzun süre bulunmak zorunda kalmak
-kahvesi bitmiş kahve kavanozu
-yavaş internet
-'sadece' metal dinlemediğim için tuhaf eleştirilerine maruz kaldığım 'sözde' metalci arkadaşlarım
...
hebelek de hübelek
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
punks
Moderatör

MesajTarih: Cmt Mar 15, 2008 12:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevdiklerim

-Ella ile konuşmak...
-Dalyan sahilinde güneşin doğuşuna az bir süre kala sarhoş sarhoş koşturup düşmek sonra kalkıp yine koşturmak(bu zamanlarda yapılamıyor Caretta caretta'lardan dolayı sahile erişim yasak)
-Barda müzik icra etmek..
-Geç uyanmak..
-Okula gitmemek
-Otostop çekip bindiğim araçtaki insana kendimi farklı bir insan olarak tanıtmak.
-Sinemadan anlayan bir insanla film izlemek.
fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blair_cadisi
Leatherface
Leatherface

MesajTarih: Cmt Mar 15, 2008 2:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Annemin Msn kullanmasından nefret ediyorum. Rolling Eyes

Ocakta Yumurta Unutma Sanatı

Üçgen Tezek Yapma Sanatı
---
Yeni Öyküm ''Hayal Gazisi'' 1 Temmuz'dan İtibaren Seçkin Tezekevlerinde...
Başa dön
blair_cadisi
Leatherface
Leatherface

MesajTarih: Pzr Mar 16, 2008 8:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Avatarımın üstündeki şu bebek arabasından nefret ediyorum...
Başa dön
willowrosenberg
Rosemary's Baby
Rosemary's Baby

MesajTarih: Pzr Mar 16, 2008 9:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alıntılarla kocaman bi liste olusturabilirim sanırım=) türkcenin yanlıs konusulmasından ve yabancı(ok yes no gibi) kelimelerin kullanımından tiksinirim bitkilerden nefret ederim otlakcılardan nefret ederim bana birinin emir verir gibi konusmasından ve bagırmasından nefret ederim yemek yemeyi cok severim sahnede alkıslanmayı cok severim seyirciye taparım=D sevdigim cok sey var ya=)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
punks
Moderatör

MesajTarih: Pzr Mar 16, 2008 11:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

-Messenger'a beni kız zannedip ekleyen ve sonra erkek olduğumu anlayıp hayal kırıklığına uğrayan tipleri görünce sevinçten havalara uçuyorum.
-Balaircadısı'na Blaircadısı diyenlerden nefret ediyorum..
-Rock müzik yapmamıza rağmen bizden Hicaz isteyen müşterileri istediklerini çalıp ters köşeye yatırmayı seviyo(ruz)rum.
-Ev arkadaşımının evde olmamasını seviyorum..
-Dalyan Jaja Bar'da içmeyi seviyorum..
-The Doors,Leonerd Cohen,Bob Dylan'ı seviyorum Joy Division'a tapıyorum.
-Yolculuk ederken Blues dinlemeyi seviyorum..
Başa dön
maskelikatil
Damien
Damien

MesajTarih: Pts Mar 17, 2008 6:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

nefret ettiklerim
-telefonun acı alarm çığlığı
-erken kalkmak
-bağırılmak
-emir almak
-kullanıldığım hissine kapılmak
-alkolsüz kalmak
-babam
-pc nin aniden kapanması
-virüsler
-kendini çok büyük gösteren "bizden geçti", "genler devam etsin" gibi cümleler kuran herifler
-black metale laf eden o müzik değildir diyen, yapılması kolaydır dien ...ler!! (tabi ben felsefesini anlatınca ... oluyorlar)
-ısrar
devam etmiim en iyisi yoksa saatler sürer

sevdiklerim
-alkol
-gitar
-mp4'üm
-bilgisayarım ve geniş müzik arşivim
-film arşivim
-endy ile küçük oyunumuzu oynamak Smile
-bilinmeyenlere yolculuk
-yasak yerlere girmek
-aydındaki eski ve gotik şato Laughing
-uyku
-bu yazki tatilimin planlarını kurmak

daha yaziim mı :d

Yıkar iken o piri göçdü Esrar Baba hû

Mücevher târihini o mahbûba söylettim

Ağuuşİmde Esrarım bir dem sır oldu yahu.
Başa dön
senyuva55
Damien
Damien

MesajTarih: Sal Mar 18, 2008 12:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

willowrosenberg yazmış:
alıntılarla kocaman bi liste olusturabilirim sanırım=) türkcenin yanlıs konusulmasından ve yabancı(ok yes no gibi) kelimelerin kullanımından tiksinirim bitkilerden nefret ederim otlakcılardan nefret ederim bana birinin emir verir gibi konusmasından ve bagırmasından nefret ederim yemek yemeyi cok severim sahnede alkıslanmayı cok severim seyirciye taparım=D sevdigim cok sey var ya=)

1) Çevre düşmanı
2) Gonuşma leayn Very Happy
3) Şaka şaka Razz
Başa dön
senyuva55
Damien
Damien

MesajTarih: Sal Mar 18, 2008 12:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Deadman yazmış:
2 ay gitar çalışıp youtube'da akor geçişlerini öğretmeye çalışan sonradan görmeler.Ustalara lafım yok ama gitarı düşürmeden zor tutan birinin çıkıpta yılların hocasıymışçasına ders vermeye çalışması tahammül edilemez.
Müşteri yalakalığı yapan müdürlerden nefret ederim.Özellikle işimin gereği magandanın biriyle tartışmaya girmişsem ve müdür de magandadan yana tavır almışsa müdürün ve magandanın saçından tutup kafalarını tokuşturmayı isterim.
Egzersiz yaparken ısrarla zilin çalınmasından nefret ederim.
Film izlerken konuşulmasından hoşlanmam.
Yola sümküren hayvanlardan nefret ederim.
Gecenin üçünde arabasında ve ya cep telefonunda disko müziği açıp gezen hayvanlardan nefret ederim(sesi sonuna kadar açanlardan bahsediyorum)
Gece vardiyasından çıkıp eve yatmaya gittiğimde üst kattaki komşunun matkapla uğraşmasından nefret ederim.Beni gözetliyor sanki.
Üst kattaki komşunun sabah yola çıkmadan önce 2 saat camımın önünde arabasının motorunu ısıtmasından nefret ederim.Yarışa hazırlanıyor sanki.Smile
Ağırlık çalışırken o kadar dikkat etmeme rağmen belimin ağrımasından nefret ederim.
Duş alırken suyun bir ısınıp bir soğumasından nefret ederim.
Basketbol oynarken basket sahasında futbol oynamaya çalışan ufaklıklara çatasım gelir her zaman'.O top bir daha bana çarparsa baban bile alamaz benden o topu' derim bazen.
Halloween 1,4 ve 5'i ülkemize getirmeyen dandik dağıtıcı firma Palermo'dan nefret ederim.
Matrix'i bir kere bile izlemeden ileri geri konuşanlar hakkında iyi şeyler düşünmem genelde.Metal müzik dinleyenler satatnisttir diyen cahil yobazlardan nefret ederim,uzak dururum,düşman olarak görürüm.Bu ülkedeki satanist cinayeti sayısı kaçtır?
Psikopatlar dövme yaptırır diye düşünülmesinden nefret ederim.Sağlık raporu alamayacağım diye dövme yaptıramadım.

Say say bitmez.Sevdiğim şeyler de vardır mutlaka.Bu kadar yer kaplamaz tabi onlar:)

Smile Matrix ve duştaki su olayını sevdim Cool
Başa dön
ella
Rosemary's Baby
Rosemary's Baby

MesajTarih: Sal Mar 18, 2008 6:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

nefret ediyorum:

kemanımı elime aldığımda "şşştt yavru bizede ibodan bişeyler çalsana" tabirlerinden

özgürlüğümün kısıtlanmasından

karşımda doğru düzgün konuşamayan erkeklerden

okula gitmekten ve her gün idarecilerle kavga etmekten

insanların gözlerimin içine bakamamasından....

seviyorum:

punksla saatlerce konuşmayı

kitap okumayı

sago dinlemeyi

korkularımla yüzleşmeyi

babam ve iş arkadaşlarının muhabbetlerini dinlemeyi

babamların okeye dördüncü bulamayınca beni çağırmasını Laughing

karakollarda zaman geçirmeyi Laughing

sahilde balık tutmayı

arkadaşlarla grafiti yapmayı

evde yalnız kalmayı

geceleri ıssız mekanlarda dolaşmayı Laughing
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Korku.Org Forumları Forum Ana Sayfa -> Serbest Kürsü Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  Sonraki
1. sayfa (Toplam 40 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız