| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
punks Moderatör

|
Tarih: Çrş Mar 12, 2008 6:39 pm Mesaj konusu: Sevdikleriniz ve nefret ettikleriniz... |
|
|
Eskidende açmıştım bu konuyu.Burada yapmayı en çok sevdiğimiz yada yapılmasından nefret ettiğimiz şeyleri yazabiliriz...
1:Islak elle bana dokunulmasından nefret ederim hemen karşı atağa geçerim..
2:Regl dönemindeki bir kızın yakınında olmaktan...
3:Birinin bana Bass gitarla Akedeniz akşamlarını yada benzeri şarkıları çal demesinden ve sonrasında o kişiye bass gitarın aslında bir ritm enstrumanı olduğunu anlatmaktan..(dahada aşmışları vardır kesin bu tiplerin...Bana Bateriyle Akdeniz Akşamlarını çalarmısın)
4:Altın kural !! Söylediğim birşeyin bana tekrarlattırılmasından nefret ederim...
sevdiklerim sonra... _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics.
En son punks tarafından Çrş Mar 18, 2009 6:30 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Alternate_aya

|
Tarih: Çrş Mar 12, 2008 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
1. bana karışılmasındna nefret ederim o an dengemi kaybeden deliririm
2. söylenen 1şeyi tekrar tekrar söylenmesindne nefret ederim.
sevdiklerim
çatlayana kadar yemeyi severim
gece sokakta dolaşmayı severim
aşkı severim
oyunlar sinema müzik vsvs.... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DeMoN Moderatör

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Konum: (7sin2t + 34.3)i + (cost - 34.4t)j - (8t)k
|
Tarih: Çrş Mar 12, 2008 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk aklıma gelen:
ismimin yanlış telaffuz edilmesinden ölesiye tiksinirim. _________________ -How's life treating you Norm?
-Like he caught me in bed with his wife! |
|
| Başa dön |
|
 |
Deadman Damien

Kayıt: 25 Tem 2007 Mesajlar: 811 Konum: Mavi İstiridye Barı
|
Tarih: Prş Mar 13, 2008 3:51 am Mesaj konusu: |
|
|
2 ay gitar çalışıp youtube'da akor geçişlerini öğretmeye çalışan sonradan görmeler.Ustalara lafım yok ama gitarı düşürmeden zor tutan birinin çıkıpta yılların hocasıymışçasına ders vermeye çalışması tahammül edilemez.
Müşteri yalakalığı yapan müdürlerden nefret ederim.Özellikle işimin gereği magandanın biriyle tartışmaya girmişsem ve müdür de magandadan yana tavır almışsa müdürün ve magandanın saçından tutup kafalarını tokuşturmayı isterim.
Egzersiz yaparken ısrarla zilin çalınmasından nefret ederim.
Film izlerken konuşulmasından hoşlanmam.
Yola sümküren hayvanlardan nefret ederim.
Gecenin üçünde arabasında ve ya cep telefonunda disko müziği açıp gezen hayvanlardan nefret ederim(sesi sonuna kadar açanlardan bahsediyorum)
Gece vardiyasından çıkıp eve yatmaya gittiğimde üst kattaki komşunun matkapla uğraşmasından nefret ederim.Beni gözetliyor sanki.
Üst kattaki komşunun sabah yola çıkmadan önce 2 saat camımın önünde arabasının motorunu ısıtmasından nefret ederim.Yarışa hazırlanıyor sanki.
Ağırlık çalışırken o kadar dikkat etmeme rağmen belimin ağrımasından nefret ederim.
Duş alırken suyun bir ısınıp bir soğumasından nefret ederim.
Basketbol oynarken basket sahasında futbol oynamaya çalışan ufaklıklara çatasım gelir her zaman'.O top bir daha bana çarparsa baban bile alamaz benden o topu' derim bazen.
Halloween 1,4 ve 5'i ülkemize getirmeyen dandik dağıtıcı firma Palermo'dan nefret ederim.
Matrix'i bir kere bile izlemeden ileri geri konuşanlar hakkında iyi şeyler düşünmem genelde.
Metal müzik dinleyenler satatnisttir diyen cahil yobazlardan nefret ederim,uzak dururum,düşman olarak görürüm.Bu ülkedeki satanist cinayeti sayısı kaçtır?
Psikopatlar dövme yaptırır diye düşünülmesinden nefret ederim.Sağlık raporu alamayacağım diye dövme yaptıramadım.
Say say bitmez.Sevdiğim şeyler de vardır mutlaka.Bu kadar yer kaplamaz tabi onlar:) _________________ Save the cheerleader to save the world. |
|
| Başa dön |
|
 |
blair_cadisi Leatherface

Kayıt: 07 Ksm 2007 Mesajlar: 1425 Konum: Geri Dönüşüm Kutusu
|
Tarih: Prş Mar 13, 2008 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sms yazarken aynı tuş üzerindeki harfleri yazmak için bir kaç saniye beklemek zorunda kalmaktan nefret ederim...
Ekmeğimin arasına marul, domates ve beyaz peynir koyup yemeyi severim... _________________ http://www.sinemaestro.com/
Ocakta Yumurta Unutma Sanatı
Üçgen Tezek Yapma Sanatı
---
Yeni Öyküm ''Hayal Gazisi'' 1 Temmuz'dan İtibaren Seçkin Tezekevlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
DeMoN Moderatör

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Konum: (7sin2t + 34.3)i + (cost - 34.4t)j - (8t)k
|
Tarih: Prş Mar 13, 2008 4:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
hmm düşündüm taşındım.
"sevdiklerim ne olaki" sorusuna şunlar cevap olarak sıralandı:
-kahve koklamak/içmek
-araba kullanmak
-yağmur ve kar yağmasını seyretmek
-balkonda rakı partisi yapmak
-uyumak
-ara sıra uyanmak
-film çekmek/çekmeye çalışmak
-film izlemek, izledikten sonra yorumlamak
-parça tasarımı, tasarım hesaplamaları
-çalışan büyük bir makinayı izlemek
vb.
sevmediğim/tiksindiğim/nefret ettiğim grup ise şöyle:
-ismimin yanlış telaffuzu
-mesaj yazmak
-444'lü hatlar
-banka işlemleri
-fatura yatırmak
-erken kalkmak
-alarm sesi
-sevmediğim ya da fazla samimi olmadığım insanlarla aynı ortamda uzun süre bulunmak zorunda kalmak
-kahvesi bitmiş kahve kavanozu
-yavaş internet
-'sadece' metal dinlemediğim için tuhaf eleştirilerine maruz kaldığım 'sözde' metalci arkadaşlarım
...
hebelek de hübelek _________________ -How's life treating you Norm?
-Like he caught me in bed with his wife! |
|
| Başa dön |
|
 |
punks Moderatör

|
Tarih: Cmt Mar 15, 2008 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevdiklerim
-Ella ile konuşmak...
-Dalyan sahilinde güneşin doğuşuna az bir süre kala sarhoş sarhoş koşturup düşmek sonra kalkıp yine koşturmak(bu zamanlarda yapılamıyor Caretta caretta'lardan dolayı sahile erişim yasak)
-Barda müzik icra etmek..
-Geç uyanmak..
-Okula gitmemek
-Otostop çekip bindiğim araçtaki insana kendimi farklı bir insan olarak tanıtmak.
-Sinemadan anlayan bir insanla film izlemek. _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics. |
|
| Başa dön |
|
 |
blair_cadisi Leatherface

|
Tarih: Cmt Mar 15, 2008 2:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Annemin Msn kullanmasından nefret ediyorum.  _________________ http://www.sinemaestro.com/
Ocakta Yumurta Unutma Sanatı
Üçgen Tezek Yapma Sanatı
---
Yeni Öyküm ''Hayal Gazisi'' 1 Temmuz'dan İtibaren Seçkin Tezekevlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
blair_cadisi Leatherface

|
Tarih: Pzr Mar 16, 2008 8:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Avatarımın üstündeki şu bebek arabasından nefret ediyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
willowrosenberg Rosemary's Baby

|
Tarih: Pzr Mar 16, 2008 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
alıntılarla kocaman bi liste olusturabilirim sanırım=) türkcenin yanlıs konusulmasından ve yabancı(ok yes no gibi) kelimelerin kullanımından tiksinirim bitkilerden nefret ederim otlakcılardan nefret ederim bana birinin emir verir gibi konusmasından ve bagırmasından nefret ederim yemek yemeyi cok severim sahnede alkıslanmayı cok severim seyirciye taparım=D sevdigim cok sey var ya=) _________________ Evrensel yasaları bulmanın mantıksal bir yolu yoktur.Görünüşün arkasında yatan bir düzen olabileceği düşüncesiyle desteklenen sezinleme gücü tek bir yoldur.
EINSTEIN |
|
| Başa dön |
|
 |
punks Moderatör

|
Tarih: Pzr Mar 16, 2008 11:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
-Messenger'a beni kız zannedip ekleyen ve sonra erkek olduğumu anlayıp hayal kırıklığına uğrayan tipleri görünce sevinçten havalara uçuyorum.
-Balaircadısı'na Blaircadısı diyenlerden nefret ediyorum..
-Rock müzik yapmamıza rağmen bizden Hicaz isteyen müşterileri istediklerini çalıp ters köşeye yatırmayı seviyo(ruz)rum.
-Ev arkadaşımının evde olmamasını seviyorum..
-Dalyan Jaja Bar'da içmeyi seviyorum..
-The Doors,Leonerd Cohen,Bob Dylan'ı seviyorum Joy Division'a tapıyorum.
-Yolculuk ederken Blues dinlemeyi seviyorum.. _________________ fitter, happier, more productive, not drinking too much, no bad dreams, no paranoia, careful to all animals, fond but not in love, no chance of escape, still cries at a good film, fitter, healthier and more productive a pig in a cage on antibiotics. |
|
| Başa dön |
|
 |
maskelikatil Damien

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
nefret ettiklerim
-telefonun acı alarm çığlığı
-erken kalkmak
-bağırılmak
-emir almak
-kullanıldığım hissine kapılmak
-alkolsüz kalmak
-babam
-pc nin aniden kapanması
-virüsler
-kendini çok büyük gösteren "bizden geçti", "genler devam etsin" gibi cümleler kuran herifler
-black metale laf eden o müzik değildir diyen, yapılması kolaydır dien ...ler!! (tabi ben felsefesini anlatınca ... oluyorlar)
-ısrar
devam etmiim en iyisi yoksa saatler sürer
sevdiklerim
-alkol
-gitar
-mp4'üm
-bilgisayarım ve geniş müzik arşivim
-film arşivim
-endy ile küçük oyunumuzu oynamak
-bilinmeyenlere yolculuk
-yasak yerlere girmek
-aydındaki eski ve gotik şato
-uyku
-bu yazki tatilimin planlarını kurmak
daha yaziim mı :d _________________ Germâbei safâde bir dellâki pâkize
Yıkar iken o piri göçdü Esrar Baba hû
Mücevher târihini o mahbûba söylettim
Ağuuşİmde Esrarım bir dem sır oldu yahu. |
|
| Başa dön |
|
 |
senyuva55 Damien

|
Tarih: Sal Mar 18, 2008 12:27 am Mesaj konusu: |
|
|
| willowrosenberg yazmış: | | alıntılarla kocaman bi liste olusturabilirim sanırım=) türkcenin yanlıs konusulmasından ve yabancı(ok yes no gibi) kelimelerin kullanımından tiksinirim bitkilerden nefret ederim otlakcılardan nefret ederim bana birinin emir verir gibi konusmasından ve bagırmasından nefret ederim yemek yemeyi cok severim sahnede alkıslanmayı cok severim seyirciye taparım=D sevdigim cok sey var ya=) |
1) Çevre düşmanı
2) Gonuşma leayn
3) Şaka şaka  |
|
| Başa dön |
|
 |
senyuva55 Damien

|
Tarih: Sal Mar 18, 2008 12:36 am Mesaj konusu: |
|
|
| Deadman yazmış: | 2 ay gitar çalışıp youtube'da akor geçişlerini öğretmeye çalışan sonradan görmeler.Ustalara lafım yok ama gitarı düşürmeden zor tutan birinin çıkıpta yılların hocasıymışçasına ders vermeye çalışması tahammül edilemez.
Müşteri yalakalığı yapan müdürlerden nefret ederim.Özellikle işimin gereği magandanın biriyle tartışmaya girmişsem ve müdür de magandadan yana tavır almışsa müdürün ve magandanın saçından tutup kafalarını tokuşturmayı isterim.
Egzersiz yaparken ısrarla zilin çalınmasından nefret ederim.
Film izlerken konuşulmasından hoşlanmam.
Yola sümküren hayvanlardan nefret ederim.
Gecenin üçünde arabasında ve ya cep telefonunda disko müziği açıp gezen hayvanlardan nefret ederim(sesi sonuna kadar açanlardan bahsediyorum)
Gece vardiyasından çıkıp eve yatmaya gittiğimde üst kattaki komşunun matkapla uğraşmasından nefret ederim.Beni gözetliyor sanki.
Üst kattaki komşunun sabah yola çıkmadan önce 2 saat camımın önünde arabasının motorunu ısıtmasından nefret ederim.Yarışa hazırlanıyor sanki.
Ağırlık çalışırken o kadar dikkat etmeme rağmen belimin ağrımasından nefret ederim.
Duş alırken suyun bir ısınıp bir soğumasından nefret ederim.
Basketbol oynarken basket sahasında futbol oynamaya çalışan ufaklıklara çatasım gelir her zaman'.O top bir daha bana çarparsa baban bile alamaz benden o topu' derim bazen.
Halloween 1,4 ve 5'i ülkemize getirmeyen dandik dağıtıcı firma Palermo'dan nefret ederim.
Matrix'i bir kere bile izlemeden ileri geri konuşanlar hakkında iyi şeyler düşünmem genelde.Metal müzik dinleyenler satatnisttir diyen cahil yobazlardan nefret ederim,uzak dururum,düşman olarak görürüm.Bu ülkedeki satanist cinayeti sayısı kaçtır?
Psikopatlar dövme yaptırır diye düşünülmesinden nefret ederim.Sağlık raporu alamayacağım diye dövme yaptıramadım.
Say say bitmez.Sevdiğim şeyler de vardır mutlaka.Bu kadar yer kaplamaz tabi onlar:) |
Matrix ve duştaki su olayını sevdim  |
|
| Başa dön |
|
 |
ella Rosemary's Baby

|
Tarih: Sal Mar 18, 2008 6:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
nefret ediyorum:
kemanımı elime aldığımda "şşştt yavru bizede ibodan bişeyler çalsana" tabirlerinden
özgürlüğümün kısıtlanmasından
karşımda doğru düzgün konuşamayan erkeklerden
okula gitmekten ve her gün idarecilerle kavga etmekten
insanların gözlerimin içine bakamamasından....
seviyorum:
punksla saatlerce konuşmayı
kitap okumayı
sago dinlemeyi
korkularımla yüzleşmeyi
babam ve iş arkadaşlarının muhabbetlerini dinlemeyi
babamların okeye dördüncü bulamayınca beni çağırmasını
karakollarda zaman geçirmeyi
sahilde balık tutmayı
arkadaşlarla grafiti yapmayı
evde yalnız kalmayı
geceleri ıssız mekanlarda dolaşmayı  |