| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rose57 Rosemary's Baby

|
Tarih: Pzr Ekm 14, 2007 11:54 am Mesaj konusu: En Son Okuduğunuz Kitap? |
|
|
| en son okuduğunuz kitapları yazıp kendi yorumlarınızı da ekleyin.tartışmaya açık olabilir.her tür kitap olabilir. korku şart değil.... |
|
| Başa dön |
|
 |
akrep1778 Leatherface

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1423 Konum: Evim ara sırada olsa işim
|
Tarih: Pts Ekm 15, 2007 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
şuan tami hoag ın psikopat adlı romanını okuyorum polisiye gerilim fena gitmiyo hatta hoş denebilir adamın diğer kitaplarından biride kuryeyi öldür müş _________________ Tek bir eksik önemli olabilir.... |
|
| Başa dön |
|
 |
sevcan-ank
|
Tarih: Cmt Ekm 20, 2007 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| stephen king-gece yarısını 2 geçe(umacılar) okuyorum basındayım daha güzele benziyor |
|
| Başa dön |
|
 |
maskelikatil Damien

|
Tarih: Pzr Ekm 21, 2007 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
şeytan üçgenini okuorum, ve yazarın bazı düşünceleri ile ters düştüğümüz için sanırım beğenmedim, kötü gidior yani _________________ Germâbei safâde bir dellâki pâkize
Yıkar iken o piri göçdü Esrar Baba hû
Mücevher târihini o mahbûba söylettim
Ağuuşİmde Esrarım bir dem sır oldu yahu. |
|
| Başa dön |
|
 |
akrep1778 Leatherface

|
Tarih: Pzr Ekm 21, 2007 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
gece yarısını dört geçe kitapçılarda arkadaşlar ilgilenenlere _________________ Tek bir eksik önemli olabilir.... |
|
| Başa dön |
|
 |
wyern Rosemary's Baby

|
Tarih: Pzr Ekm 28, 2007 6:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Anadolu Korku Öyküleri...
Türk korkusu...Üstad G.Scognamillo'nun önsözünü yazdığı korku öyküleri seçkisi...Yazarlar odlukça yetenekli ve öykülerin kurguları oldukça sağlam...Gece okunacak cinsten bir kitap tavsiye ederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
senyuva55 Damien

|
Tarih: Pzr Ekm 28, 2007 5:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
En son okduduğum Ana ve şimdide harry potter okuyorum baya güzel tavsiye etmeme gerek var mı?  |
|
| Başa dön |
|
 |
wyern Rosemary's Baby

|
Tarih: Pts Ekm 29, 2007 7:03 am Mesaj konusu: |
|
|
[quote]
En son okduduğum Ana ve şimdide harry potter okuyorum baya güzel tavsiye etmeme gerek var mı?
-------
Görünen köy kılavuz ister mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
senyuva55 Damien

|
Tarih: Sal Ekm 30, 2007 3:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="wyern"] | Alıntı: |
En son okduduğum Ana ve şimdide harry potter okuyorum baya güzel tavsiye etmeme gerek var mı?
-------
Görünen köy kılavuz ister mi? |
slm wyern bayadır gözükmüyordun hani bende pek takılmıyorum ama nese işte elime ne geçerse okuyoruz köy kasaba farketmiyor sen ne okuyorsun ? Klavuzla alakalı bişe mi?  |
|
| Başa dön |
|
 |
aybatarken
|
Tarih: Pzr Ksm 18, 2007 10:18 am Mesaj konusu: |
|
|
walla ben sefilleri dun bitirdim super bi romandı BEn tavsıye EdıOm.. _________________ GaYrEt Et GüZeLiM..!EliNi UzAt..! |
|
| Başa dön |
|
 |
akrep1778 Leatherface

|
Tarih: Pts Ksm 19, 2007 1:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
sanırsan onu okuduğumda ortaokula gidiyodum eski günler geldi aklıma vay üstünden 13 koca yıl geçmiş ben şimdi da vinci nin şifresini okuyom bakalım sardı ii gidiyo _________________ Tek bir eksik önemli olabilir.... |
|
| Başa dön |
|
 |
ademkmlk
|
Tarih: Pts Ksm 19, 2007 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
kızıl nehirleri okuyorum ben müthiş bi kitap tavsiye ederim.. _________________ fzk.ci |
|
| Başa dön |
|
 |
tutankhamon Rosemary's Baby

Kayıt: 15 Tem 2007 Mesajlar: 292 Konum: B@d BoY EnTeRt@iNmEnT
|
Tarih: Sal Ksm 20, 2007 6:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben şu yasak ilişkileri okudum çok heycanlı bi kitaptı ama çok eski bi kitapp sapıkçaydı brazda:) _________________ http://s6.bitefight.net/c.php?uid=120994 |
|
| Başa dön |
|
 |
akrep1778 Leatherface

|
Tarih: Çrş Ksm 21, 2007 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
eee adına yaraşır o zaman desene _________________ Tek bir eksik önemli olabilir.... |
|
| Başa dön |
|
 |
kalender Moderatör

|
Tarih: Çrş Ksm 21, 2007 8:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende Stephen King - Karanlık Öyküleri yeni bitirdim.. Bir iki öykü hariç genelde güzel bi kitap.. En beğendiğim öykü ise Eluria'nın Küçük Hemşireleri oldu.. (Roland'la ilgili olan)
Birde araklama olayı fark ettim kitabı okuyunca:D Okuyanlar bilir. ''Kuzeye Doğru Giden Yol Virüsü'' diye bi hikaye var.. Öyküyü okuyunca şok oldum..
Bu öykü yaklaşık iki yıl önce Flash Tv'de izlediğim Dördüncü Boyut adlı programdaki ''Yol Şeytanı'' adlı bölümün tıpatıp aynısı..
Meğer Flash Tv Stephen King'den araklamış..
Bu Flash Tv'nin hiçbirşeyini izlemeyeceksin:D
Bu arada kitabı tavsiye ederim.. Korku dolu bir sürü güzel öykü vardı içinde..  _________________ ''HEYBAN''
25 ARALIK 2010 |
|
| Başa dön |
|
 |
|